Blogia
pepa

«‎no registration» 新異變人 Movie Stream

✭ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

https://onwatchly.com/video-9837.html

✭ ✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷

 

 


Author: TV Movie
Bio: Join US

 

  • Five young mutants, just discovering their abilities while held in a secret facility against their will, fight to escape their past sins and save themselves
  • Josh Boone
  • 2020

 

 

这一档好无聊,不如关键相声好听哎. 這個變種人沒看到電影上映……. 傻眼. 戴口罩跑步,能呼吸. Az új mutánsok előzetest nézheted itt meg, elsőre azt hinnénk hogy az X-men hez hasonló film lesz, de ez nem gyerekeknek való filmecske. Több infó a filmről: Videó jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:... Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk. 看個電影也要扯上政治嗎?真的很討厭. 潛伏期14天至24天,甚至更久.台灣的計程車司機是否全部進行篩檢?. Naujieji metai kaune. Szórakozás Már megint csúszik az Új Mutánsok bemutatója - Lehet, nem is kerül a mozikba Resán Alexandra 35 megoszt 1.

笑臉面具,會讓人想到天空侵犯. 康民順!!!!!. 幹完全聽不懂=. 本来老子他妈逼的一点不乱,考验你的解说老子头都晕了. 很好,快激起大陆民怨,好更快速解放台湾. 為甚麼沒有提到小淘氣呢?. Naujieji metai rusu. Naujieji metai dubajuje. Naujieji metai 2020. 虽然台湾说自己进步了,但是病毒说它们也进步很多了.

A 20th Century Fox érdekes lépésre szánta el magát. A Deadpool és a Logan után ugyanis újabb korhatáros X-Men filmmel jelentkeznek. Ez alkalommal viszont a horror mezsgyéjére szeretnének lépni. Film Adatlap: “X-Men: Új mutánsok” Magyar cím: X-Men: Új mutánsok Eredeti cím: The New Mutants Korhatár: BA Műfaj: Akció, Horror, Sci-Fi Rendező: Josh Boone Forgatókönyvíró: Josh Boone, Chris Claremont (képregény) Filmstúdió: Marvel Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation Filmforgalmazó: InterCom Mozipremier (Magyar): 2018. április 12. Mozipremier (Angol): 2018. április 13. Blu-Ray / DVD megjelenés: Forrás: The New Mutants IMDb adatlap Szereplők: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga, Happy Anderson, Mickey Gilmore, Thomas Kee Tartalom Öt fiatal mutánst (Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt) egy titkos és meglehetősen hátborzongató kormányépületben tartanak fogva. Természetesen az akaratuk ellenére. Természetesen a képességeiket szeretnénk tanulmányozni, amelyeket talán még ők sem ismernek igazán. Ezen a helyen azonban idejük és lehetőségük is van felfedezni azon mutánsgéneket és képességeket, amelyek bennük rejlenek. Végül összefognak, és úgy döntenek, hogy közös erővel megszoknak a szörnyű börtönből és maguk mögött hagyják ezt az életet. Képek – Jelenetfotók – Poszterek Előzetesek – TV szpotok – Forgatási videók Magyar szinkronos előzetes – nem hivatalos #1: Érdekességek – Hírek A film forgatókönyvét Josh Boone készíthette el, aki a rendezést is megkapta. Boone hatalmas X-Men rajongó hírében áll. Ráadásul a kedvenc írásai pont a horrorisztikusabb beütésű Új mutáns képregények. Az Új mutánsok igyekszik nem csak a képregények, hanem a filmek előtt is fejet hajtani. A végeredményben ugyanis a Rémálom az Elm utcában filmre, a Ragyogásra, a Nulladik órára és a Száll a kakukk fészkére című filmre is utalást tesznek. Egyes beszámolók szerint Boone-ra a forgatókönyv készítése során Stephen King munkássága is nagy hatással volt. Ez mondjuk nem is meglepő, hiszen Boone jelenleg több Stephen King film forgatókönyvén is dolgozik (Végítélet, Lisey története, Talizmán). A Fox ez alkalommal nagy fejszét vágott az X-Men fába. Az Új mutánsok ugyanis a Dar Phoenix és a Deadpool 2. részével egyszerre forgott. Mind a három filmet 2018-ban szeretné bemutatni a stúdió a közönség számára. Úgy tűnt, hogy a filmben Rosario Dawson is szerepet kap. Cecilia Reyes karakterét alakíthatta volna. A színésznő azonban valamilyen okból kifolyólag nem élt a felkínált lehetőséggel. Az előzetes bemutatásakor még nem derült ki, hogy kik lehetnek a film főellenségei. Boone egy interjúban arról beszélt, hogy az Új mutánsok képregény folyamból a The Demon Bear epizód a kedvence. Így ez is benne van a pakliban, de az is, hogy néhány mosolygós álarcot viselő gonosz mutáns kapja ezt a szerepet. A képregényben ők is előfordultak.

Naujieji metai vilniuje. 就兩條支線 講成4條 真牛逼. 導演近期證實了:沒修改也沒重拍,就之前拍好的版本而已……😑. 其實羅根也不能算在3號宇宙吧. 等等,誰有發現一件事情,超維所的的名子是不是怪怪的阿,超維所(超猥瑣. 那是你自己腦補的,別當正統誤導大家,電影也根本沒演那麼多,爛貨.

Naujieji metai. Naujieji metai keliones. Naujieji metai 2019. Naujieji metai palangoje. 從陳時中的改口,我猜是有壓力,那再14天到 2/29 前他的英明就會破功. 樹大招風啦~. 終於哦 等了快2年了. 根本误导误导误导. 大家覺得分級大概會落在哪裡呢?. 此女越老越似男人.

 

 

 

  1. https://eneryzaid.blogia.com/2020/022203--full-movie-the-new-mutants-free-stream.php
  2. https://seesaawiki.jp/karagata/d/Without%20Sign%20Up%20The%20New%20Mutants%20Watch%20Movie
  3. https://form.run/@putlocker-the-new-mutants-download-full
  4. https://www.goodreads.com/group/show/1074769-without-registering-watch-stream-les-nouveaux-mutants

 

 

0 comentarios